Fater Motel
Doboz-Szanazug, Remetei u. 35.
Üzemeltetés
A honlap üzemeltetője:
Bogármérnökség Ingatlanhasznosító Kft.
5700 Gyula, Eminescu u. 55.
Felelős szerkesztő:
Hurguly Attila - üzletvezető
+36 20 923 98 66
Technikai adatok
A honlap az általánosan használt böngészőprogramokban (Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, Safari, Opera) megközelítőleg ugyanazt a képet mutatja, de az oldalak Mozilla Firefox-ra lettek optimalizálva.
A honlap teljes megtekintéséhez Flash player és a JavaScriptek futtatásának, valamint a felugró ablakok engedélyezése szükséges. A honlapon ártalmas scriptek nem futnak, az oldalakon reklámtartalmú felugró ablakok nem kerültek elhelyezésre.
Jogi közlemény
Az oldal felépítését, kialakítását és szöveges, valamint multimédiás (fotók, videók) tartalmát hazai és nemzetközi törvények védik. A honlap egészének vagy bármely részletének üzletszerű felhasználásához, továbbközléséhez az üzemeltető előzetes írásbeli engedélye szükséges!
A honlap interaktív területein (Vendégkönyv) a felhasználók által közzétett tartalmak nem a Fater Motel és/vagy a honlap üzemeltetőjének véleményét tükrözik, azokkal nem feltétlenül értenek egyet, és azokért felelősséget nem vállalnak!
Az esetleges törvénybe ütköző vagy más személyek, üzleti válallkozások becsületét, személyiségi, iparvédelmi és más jogait, valamint kereskedelmi és egyéni jó hírnevét és/vagy becsületét, vallási, etnikai hovatartozását sértő bejegyzések azonnali törlésre kerülnek.

Legutóbbi híreink
Nincsenek új hírek
A Fater Motel ifjúsági szálláshely turisztikai fejlesztése
Új Széchenyi TervMagyarország megújulEurópai Unió
A Fater Motel a Facebook-on