Fater Motel
Doboz-Szanazug, Remetei u. 35.
Gyönyörű országunk egyik gyöngyszeme, a Körösök összefolyásánál fekvõ Doboz-Szanazug, hazánk délkeleti részének horgászparadicsoma. A Budapesttõl 230 km-re fekvõ csodálatos tájon a teljes kikapcsolódást és az aktív pihenést biztosító egy hektáros bekerített területen várja Önt a családias hangulatú FATER MOTEL.
Fater Motel
Fater Motel
Fater Motel
Fater Motel
Saját stég, szauna, zárt parkoló, nyugodt környezet, kerékpározás, bográcsban fõzés, kemencében sütés, grillezés, szalonnasütés, asztalitenisz, billiárd, rex és büfé áll minden Kedves Vendégünk rendelkezésére.
Vendégeink számára három, minden igényt kielégítő 2x6 fős, teraszos faházakban, illetve kettő négy- és hatágyas szobákkal rendelkező apartmanokban tudunk szállást biztosítani. A szobák pótágyazhatók, így egyszerre akár 60 fő kényelmes elhelyezéséről is tudunk gondoskodni. A részletekről az Áraink menüpontban informálódhat.
A motelben elõzetes egyeztetés alapján lehetõség van, akár 100 fõs rendezvények szervezésére, legyen az esküvõ, eljegyzés, ballagás, névnap, vagy céges illetve baráti rendezvény. ezen felöl vállaljuk ifjúsági és egyéb szervezett táborok lebonyolítását, teljes ellátását is.
Természetesen, vendégeink színvonalas szórakoztatásáról sem feledkezünk meg, így a motel területén rendszeresen szervezünk zenés esteket, kisebb élő zenés koncerteket, vagy igény szerint akár nagyobb rendezvény lebonyolításában is partnerek vagyunk.
Ez utóbbiak között meg kell említeni a 2008. óta minden nyáron a motel területén megrendezésre kerülő Rockszanazug Zenei Tehetségkutató Fesztivált, vaéamint a fesztivál ideje alatt, saját szervezésben rendezett, 2010-ben életre keltett Körösi Halételek Kavalkádja elnevezésű főzőversenyt.
Zenés rendezvényeink szervezésekor minden esetben törekszünk arra, hogy ne zavarjuk azon vendégeink nyugalmát, akik a természet csendje miatt látogatnak el hozzánk, azonban kérjük, hogy pihenése tervezésekor tájékozódjon rendezvényeink időpontjairól is, amelyeket naptár és lista formában is megtalál folyamatosan frissítve a Programok menüpontban.
Legyen Ön is a vendégünk!
Szeretettel várjuk Önt, Kedves Családját, barátait, munkatársait is Szanazugban! Töltsenek el néhány kellemes napot e csodálatos vidéken! A Fater Motel szolgáltatásai mellett Szanazug is számos lehetőséggel áll az itt pihenők és nyaralók rendelkezésére, így például szabadstranddal, vízibicikli-, kajak-, kenu- és csónakkölcsönzési lehetőséggel, sétahajóval és komppal.
Honlapunkon igyekeztünk és folyamatosan igyekszünk minden fontos információt megjelentetni, de természetesen, amennyiben kérdése, kérése adódik, készséggel állunk szíves rendelkezésére a megadott címeinken és számainkon is.
Köszönjük, hogy meglátogatta honlapunkat, amelyhez kellemes időtöltést és hasznos böngészést kívánunk!

Legutóbbi híreink
Nincsenek új hírek
A Fater Motel ifjúsági szálláshely turisztikai fejlesztése
Új Széchenyi TervMagyarország megújulEurópai Unió
A Fater Motel a Facebook-on